ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ως η πλέον εξειδικευμένη εταιρεία ιατροτεχνολογικών προϊόντων, διατηρούμε το προβάδισμα στην επιστημονική προσέγγιση μιας από τις σοβαρότερες προκλήσεις στον χώρο της υγείας, τη χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Από την ίδρυσή της έως σήμερα, η Mediprime ηγείται των εξελίξεων, παραμένοντας ο κύριος φορέας κάθε νέας ιατρικής και τεχνολογικής εξέλιξης.

Ο Σκοπός μας

Εδώ και δεκαετίες, η Mediprime είναι παρούσα στην καθημερινότητα των νεφροπαθών, προσφέροντάς τους νέα προοπτική. Αυτό επιτυγχάνεται με τη βοήθεια καινοτόμων λύσεων και υπερσύγχρονων θεραπευτικών μέσων.

Φιλοσοφία και αξίες

Ο άνθρωπος βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας. Φροντίζουμε για την κάλυψη των αναγκών των ασθενών μας και παρέχουμε συνεχή υποστήριξη, με κατάλληλα προϊόντα και υπηρεσίες. Εξελισσόμαστε με γνώμονα το όφελος όσων χρήζουν ιατρικής υποστήριξης, για την οποία η εταιρεία μας διαθέτει τα κατάλληλα μέσα. Η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αποτελεί εγγύηση τόσο για τους ασθενείς και τους συγγενείς τους που εμπιστεύονται την φροντίδα τους σε εμάς όσο και για τους συνεργάτες με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, την ίδια φιλοσοφία

Ήθος

Τέσσερις είναι αξίες που διαμορφώνουν την ταυτότητά μας και καθορίζουν τις επιλογές μας:
ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
Ο σεβασμός για τις αρχές και τους κανόνες που πλαισιώνουν την ορθή λειτουργία της εταιρείας μας. Εξελισσόμαστε επιστημονικά και επιχειρηματικά, χωρίς να παρεκκλίνουμε από τις αρχές της δεοντολογικής ηθικής του κλάδου μας.
ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Εστιάζουμε στον άνθρωπο. Ιδίως σε όσους έχουν ανάγκη τις λύσεις μας. Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών είναι απόλυτης προτεραιότητας για τη Mediprime ανεξαρτήτως κόστους ή πολυπλοκότητας.
ΑΡΙΣΤΕΙΑ
Τα προϊόντα, οι λύσεις και υπηρεσίες που παρέχουμε είναι των υψηλότερων προδιαγραφών ενώ παράλληλα φροντίζουμε για τη διατήρηση άψογων επαγγελματικών συνεργασιών και σχέσεων. Πρόκειται για δύο αρχές που τηρούμε με απόλυτη συνέπεια.
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Εργαζόμαστε με προσανατολισμό στην καινοτομία, αναζητώντας πρωτοποριακές μεθόδους που μας καθιστούν οδηγούς των εξελίξεων στον τομέα της αιμοκάθαρσης.

Όραμα

Το όραμά μας εκτείνεται πέρα από στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ήδη προσφέρουμε στους ασθενείς μας, στοχεύοντας συνεχώς στο να δημιουργούμε αξιοσημείωτη διαφορά στη ζωή τους.
Δεν αρκούμαστε απλώς στην παροχή ασφαλών και αποτελεσματικών λύσεων στους ασθενείς. Δε φροντίζουμε απλώς για την υγεία τους. Συμβάλλουμε στην ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας των ίδιων αλλά και όσων βρίσκονται δίπλα τους και τους στηρίζουν.
Με βάση την κληρονομιά αριστείας και καινοτομίας του οργανισμού μας, επεκτεινόμαστε κάθετα ώστε να καλύψουμε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας της αιμοκάθαρσης. Και επενδύουμε διαρκώς στη δυναμική επέκταση και στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας της Mediprime.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Από το ξεκίνημά της, στις αρχές της δεκαετίας του ’70, η Mediprime πορεύθηκε με όραμα να επιφέρει ριζικές αλλαγές στις θεραπείες των πασχόντων από χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Έκτοτε διατηρούμαστε στην πρώτη γραμμή της επιστημονικής καινοτομίας, εισάγοντας προηγμένες λύσεις που δημιουργούν αξιοσημείωτη διαφορά στη ζωή των ασθενών.

Η συνεχής και έντονη ανάπτυξή μας δεν μας απομάκρυνε ωστόσο από το ιδρυτικό μας όραμα και την κύρια αποστολή μας: την αύξηση του προσδόκιμου ζωής, τόσο από χρονική όσο και από ποιοτική άποψη. Σήμερα, η Mediprime εστιάζοντας σε έναν και μοναδικό τομέα θεραπείας, παραμένει πρωτοπόρος σε αυτόν, έχοντας ήδη επαναπροσδιορίσει και εξακολουθώντας να διαμορφώνει την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων που σχετίζονται με την αντιμετώπιση της χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας.

Δίπλα στους ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια για περισσότερα από 45 χρόνια, μάθαμε πώς να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους και να ανταποκρινόμαστε σε αυτές. Αυτές οι αξίες, καθορίζουν μέχρι και σήμερα την προτεραιότητα και κινητήρια δύναμη μας: την ευημερία των ασθενών μας.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ M.D. Πρόεδρος
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
For over 30 years, we have been at the forefront of dialysis technology, paving the way for innovative therapies and setting our market’s standards..
 • Το να οδηγεί κάποιος τις εξελίξεις στο χώρο της υγείας προϋποθέτει κάτι παραπάνω από απλώς την προσφορά των καλύτερων διαθέσιμων θεραπευτικών συστημάτων. Είναι μια πολύπλοκη προσπάθεια που απαιτεί μια σταθερή στρατηγική, δομημένη πάνω σε συγκεκριμένα στοιχεία. Στη Mediprime έχουμε ορίσει τέσσερις βασικούς πυλώνες που μας καθοδηγούν στον τρόπο υλοποίησης του οράματός μας.
 • 01 Δέσμευση
  Εργαζόμαστε εντατικά και επενδύουμε στοχευμένα σε ένα μόνο αντικείμενο: τη Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια. Η αφοσίωσή μας έχει ως αποτέλεσμα την άριστη γνώση κάθε παραμέτρου που σχετίζεται με τον θεραπευτικό τομέα αυτό.
 • 02 Υπεροχή
  Δεν κάνουμε συμβιβασμούς σε θέματα ποιότητας. Η καινοτομία και η ικανοποίηση των πελατών μας είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που μας διαφοροποιούν αλλά και αυτά που καθορίζουν την επαγγελματική μας ταυτότητα.
 • 03 Ανάπτυξη
  Επιδιώκουμε τη συστηματική αναζήτηση νέων προοπτικών και φροντίζουμε να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους. Η πλήρης αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των συνεργασιών μας, καθιστούν τη Mediprime συνώνυμο της πρωτοπορίας και της διαρκούς ανάπτυξης.
 • 04 Άνθρωποι
  Πίσω από κάθε επιτυχία της εταιρείας μας βρίσκονται οι άνθρωποί της. Πέραν της διατήρησης άριστων σχέσεων με όσους εργάζονται ήδη για τη Mediprime, στόχος μας είναι η προσέλκυση νέων συνεργατών, που ταυτίζονται με το όραμά μας και θέλουν να συμβάλουν στην υλοποίησή του. Φροντίζουμε ώστε οι συνεργασίες μας να χαρακτηρίζονται από ποιότητα και αντοχή στον χρόνο.
Το μέγεθος και η εμπειρία μας, μας δίνουν τη σιγουριά και τη δύναμη να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε, να εξελίσσουμε και να αυξάνουμε τα πρότυπα στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, με κύριο γνώμονα πάντα το όφελος των ασθενών μας.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ M.D. Αντιπρόεδρος
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η πολυετής δραστηριοποίηση και εξειδίκευση της εταιρείας μας σε έναν και μοναδικό τομέα συνέβαλε στη διαμόρφωση του πλέον ενημερωμένου χαρτοφυλακίου προϊόντων και υπηρεσιών στον κλάδου της Νεφρολογίας και ως εκ τούτου μια ηγετική θέση. Οι θεραπευτικές λύσεις που προσφέρουμε είναι ποικίλες και απολύτως προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε ασθενή, επαγγελματία και παρόχου υπηρεσιών υγείας. Το πλούσιο χαρτοφυλάκιο σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα που διαθέτουμε μας βοηθούν να κάνουμε τη διαφορά σε ό,τι αφορά τους ασθενείς μας.

Ιατρικός εξοπλισμός

Το portfolio μας καλύπτει όλο το εύρος του ιατρικού εξοπλισμού και των αναλώσιμων υλικών που απαιτούνται για την Αιμοκάθαρση, την Αιμοκάθαρση Παίδων, την Περιτοναϊκή Κάθαρση και άλλες – σχετικές με τη νεφρική ανεπάρκεια – θεραπείες. Αυτό περιλαμβάνει μηχανές αιμοκάθαρσης και εξαρτήματα αυτών, μεμβράνες διάλυσης, αρτηριο-φλεβικές τεχνικές, HD διαλύματα κάθαρσης, συστήματα επεξεργασίας νερού, καθώς και συστήματα επεξεργασίας και ανάλυσης δεδομένων. Παρέχουμε πλήρη και υπεύθυνη επιστημονική και τεχνική υποστήριξη στους επαγγελματίες που επιλέγουν τις λύσεις μας, εξασφαλίζοντας απολύτως εκσυγχρονισμένες και ασφαλείς συνθήκες ιατρικής φροντίδας για τους ασθενείς τους.

Φαρμακευτικά προϊόντα

Πέραν των ιατροτεχνολογικών προϊόντων που περιλαμβάνονται στο ειδικά σχεδιασμένο χαρτοφυλάκιό μας, διαθέτουμε και ένα πλήρες φάσμα θεραπευτικών προτάσεων, που στόχο έχουν την κάλυψη των αναγκών όσων πάσχουν από χρόνια και οξεία νεφρική ανεπάρκεια. Τα στοχευμένα φαρμακευτικά σχήματα σε συνδυασμό με τον κατάλληλο ιατρικό εξοπλισμό εξασφαλίζουν στη Mediprime τη δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων λύσεων στον χώρο του τεχνητού νεφρού.

Επιχειρηματικές λύσεις

Αξιοποιώντας τη γνώση και την πείρα που διαθέτουμε, υποστηρίζουμε, επαρκώς και σε κάθε στάδιο λειτουργίας τους, μονάδες τεχνητού νεφρού σε ολόκληρη τη χώρα. Καλύπτουμε όλα τα επίπεδα αναγκών μιας θεραπευτικής μονάδας, από τον σχεδιασμό του έργου και την κατασκευή της μέχρι τη λειτουργική της διαχείριση.

slider__about
ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι άνθρωποι που εργάζονται μαζί μας είναι σημαντικοί για την Mediprime. Το ταλέντο και η αφοσίωση των εργαζομένων μας αποτελεί θεμέλιο της επιτυχημένης πορείας μας. Βρίσκουμε τους κατάλληλους συνεργάτες και φροντίζουμε για τη διατήρηση μακροπρόθεσμων συνεργασιών μαζί τους.

Patients stand at the core of our philosophy. All our people are committed to this value and there- fore deliver exceptional services.

Δουλεύοντας στη Mediprime

Είναι σημαντική για εμάς η πλήρης αξιοποίηση της δυναμικής της ομάδας μας και η δημιουργία θετικού, ανταγωνιστικού περιβάλλοντος. Δίνουμε τη δυνατότητα στους εργαζόμενους να κάνουν τη διαφορά, ενθαρρύνοντας την καινοτομία και δημιουργώντας παράλληλα ιδανικές συνθήκες για τη μέγιστη δυνατή απόδοσή τους.

Εξέλιξη και προοπτική

Επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό και δεσμευόμαστε να στηρίζουμε την εξέλιξη των εργαζομένων μας, βοηθώντας τους να αναπτύξουν στον μέγιστο βαθμό τις επαγγελματικές τους γνώσεις και δεξιότητες. Η πραγματοποίηση εκπαιδευτικών και αναπτυξιακών προγραμμάτων συμβάλλουν καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων αυτών.

Παροχές

Οι αποδοχές αποτελούν σημαντικό παράγοντα προσέλκυσης και διατήρησης συνεργασιών με δραστήρια και ικανά στελέχη. Τα εργασιακά οφέλη καθώς και το ευχάριστο κλίμα που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας λειτουργούν ως ανταμοιβή για την υψηλή αποδοτικότητα και την αφοσίωση των εργαζομένων μας. Επιπλέον, παρέχοντας υποστηρικτικό επαγγελματικό περιβάλλον και δυνατότητα για ισορροπημένη σχέση δουλειάς και προσωπικής ζωής, εξασφαλίζουμε την ψυχική και ηθική ικανοποίηση των εργαζομένων μας.

Θέσεις εργασίας

Στόχος μας είναι η απασχόληση ανθρώπων που μπορούν να μοιραστούν το όραμά μας και φιλοδοξούν να συμβάλλουν δυναμικά στη βελτιστοποίηση των επιδόσεων μας. Για επικοινωνία και ερωτήματα σχετικά με την αναζήτηση θέσεων εργασίας: hr@mediprime.gr

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.