ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η δική μας Προσέγγιση

Επαναπροσδιορίζουμε συστηματικά τους στόχους μας, μέσα από διαρκή αξιολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε στους ασθενείς. Αυτό είναι, άλλωστε, το κλειδί για την παραμονή μας στην κορυφή εδώ και δεκαετίες. Την τεχνογνωσία που αποκτήθηκε τα χρόνια που πέρασαν και το όραμα που έχουμε για τα χρόνια που ακολουθούν, δεν τα θεωρούμε αποκλειστικά προσωπική μας υπόθεση. Τα μοιραζόμαστε με αυτούς που μας εμπιστεύονται και ταυτίζουν την επιτυχία τους με τη δική μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους πιο αξιόπιστους εκπροσώπους του χώρου της υγείας και χτίζουμε ισχυρές συνεργασίες, στηριζόμενες στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Συνεργασίες που μας επιτρέπουν να συνεχίζουμε την πορεία μας προσανατολισμένοι στην εξέλιξη και την καινοτομία, συνεργασίες που συνάδουν με τις στρατηγικές μας προτεραιότητες και επιλογές.

Εάν έχετε μια πρόταση συνεργασίας που μπορεί να ενδιαφέρει τη Mediprime, επικοινωνήστε με το τμήμα Ανάπτυξης Επιχειρήσεων μέσω email στη διεύθυνση: bd@mediprime.gr

Παρούσα Δραστηριότητα

Από την ίδρυση της, η Mediprime έχει επενδύσει στη σύναψη μακροχρόνιων συνεργασιών με παγκοσμίου κύρους οίκους του εξωτερικού, που ειδικεύονται στην αντιμετώπιση της χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας. Η πολυετής, στενή συνεργασία μας με τη Fresenius Medical Care, της οποίας είμαστε αντιπρόσωποι στην Ελλάδα, αποτελεί απόδειξη των υψηλών προδιαγραφών οι οποίες χαρακτηρίζουν τις θεραπευτικές λύσεις που προσφέρουμε.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.